یزدفردا؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد از توسعه برنامه‌های قرآنی و همچنین برگزاری چندین جشنواره تئاتر، کنگره شعر و رویدادهای فرهنگی در سطح استان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها متناسب با نیازهای جامعه جوان ادامه خواهد داشت.

به گزارش یزدفردا به نقل از ایسنا: عباس دانشی، با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در حوزه قرآن و عترت اظهار کرد: ما در این حوزه برنامه‌های متعددی پیش‌بینی کرده‌ایم و اکنون فصل به بار نشستن فعالیت‌های کانون‌های مساجد است. این کانون‌ها در تابستان فعال بودند و مراسم اختتامیه برنامه‌های خود را برگزار می‌کنند. با نزدیک شدن به ماه‌های رجب، شعبان و رمضان نیز امیدواریم برنامه‌های قرآنی را توسعه داده و گستره آن‌ها را بیشتر کنیم.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های نمایشی استان گفت: در حوزه تئاتر، دو جشنواره پیش رو داریم، جشنواره تئاتر استانی و جشنواره چتر زندگی که فرصتی برای معرفی و حمایت از هنرمندان جوان استان است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد همچنین به برنامه‌های حوزه شعر و ادبیات اشاره کرد و افزود: کنگره ملی شعر توحیدی را برگزار کرده‌ایم و در ادامه کنگره ملی شعر کویر را در شهرستان ابرکوه و کنگره شعر وطن را در شهرستان مهریز برگزار می‌کنیم.

دانشی با بیان اینکه برگزاری جشنواره فیلم کوتاه نیز در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: این جشنواره در حوزه فیلم و عکس برگزار می‌شود و زمینه‌ای برای حضور و شکوفایی استعدادهای فیلم‌سازان جوان فراهم می‌کند.

وی افزود: در سطح استان بزرگداشت‌های متعددی را برگزار کرده‌ایم یا در برگزاری آن‌ها مشارکت داشته‌ایم، از جمله کنگره نکوداشت استاد ایرج افشار سیستانی که با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد، همچنین کنگره بزرگداشت وحشی بافقی در شهرستان بافق مهرماه امسال برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد در پایان تأکید کرد: همه این برنامه‌ها در شکل منزه و سالم و متناسب با نیازهای جامعه جوان ادامه خواهد داشت و تلاش می‌کنیم تا با همکاری سایر دستگاه‌های فرهنگی استان، این فعالیت‌ها استمرار یابد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا